Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

περιοδικο εγω νοεμβριου

Σύμφωνα με τον Independent, οι σεφ Μάσιμο Μποτούρα (Ιταλία) και Ντάβιντ Χερτς (Βραζιλία) που εργάζονται για λογαριασμό εταιρίας κέτερινγκ που έχει αναλάβει την τροφοδοσία του Ολυμπιακού Χωριού, αποφάσισαν να βοηθήσουν όσο μπορούν τους έχοντες ανάγκη. Πώς; Μέσω της πρωτοβουλίας RefettoRio Gastromotiva και ετοιμάζοντας με την ομάδα τους περίπου 5.000 γεύματα ανά ημέρα, με τη χρήση υλικών ή τροφίμων που περισσεύουν...


βλασσης μπονατσος θανατος

est1


«Δουλεύουμε μόνο με συστατικά που πρόκειται να πεταχτούν στα σκουπίδια, όπως κακά στην όψη φρούτα και λαχανικά ή γιαούρτια που λήγουν. Θέλουμε να καταπολεμήσουμε την πείνα χορηγώντας όχι απλώς φαγητό, αλλά καλό φαγητό. Θα δουλέψουμε καθ' όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, ενώ θα συνεχίσουμε και μετά το τέλος τους με άλλες δράσεις», δήλωσε στο Reuters o Χερτς.


περιοδικο εγω νοεμβριου

Η ιδέα για την πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε από την περσινή Διεθνή Έκθεση του Μιλάνου, όπου 65 σεφ από όλο τον κόσμο ετοίμαζαν γεύματα για απόρους με συστατικά που επίσης περίσσευαν.


γυναικα ψυχιατρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου